Cruisen in een camper

Vandaag is het dan zo ver we gaan beginnen aan onze roadtrip door Amerika met een camper van Cruise America. Voordat we de camper op gingen halen zijn we eerst langs de Wallmart gereden voor wat boodschappen en een navigatiesysteem.

Bestemming: Noord-Amerika

Reistype: Camperreis | Rondreis

Vandaag is het dan zo ver we gaan beginnen aan onze roadtrip door Amerika met een camper van Cruise America. Voordat we de camper op gingen halen zijn we eerst langs de Wallmart gereden voor wat boodschappen en een navigatiesysteem.

Bij het verhuurstation van Cruise America in Las Vegas word je vriendelijk te geholpen en krijg je een instructiefilmpje te zien over de camper. Het is we even wachten voordat je de camper krijgt, maar wij kwamen in gesprek met 2 Nederlanders die met ons hun avontuur deelde over hun camper vakantie door Amerika. Erg leuk om aan te horen en je merkt direct dat reizen in een camper heel anders is maar wel een hele ervaring. Van deze lieve mensen kregen wij nog een koffiezetapparaat en wat schoonmaakmiddel mee. Na nog een uitleg over het gebruik van de camper konden wij dan beginnen aan ons camper avontuur.

Valley of Fire

Begin van de middag zijn we met de camper vertrokken richting de Valley of Fire. Deze indrukwekkende valei ligt op ongeveer 1,5 uur vanuit Las Vegas. Zodra de scenic drive begint is het uitzicht echt prachtig. De kleuren van de rotsen zijn rood en veranderen van kleur naarmate je door het park rijdt. De entree van Valley of Fire State Park is 10 USD, maar absoluut de moeite waard. Vanaf het Visitor Center kun je de scenic drive rijden richting de White Domes. Onderweg kun je stoppen bij onder andere Mouse’s Tank en Rainbow Vista. Na ons bezoek aan de Valley of Fire zijn we doorgereden naar Zion National Park. Een lange rit van 3,5 uur. Onderweg zijn we nog even gestopt in Mesquite. Het was al donker toen we aan kwamen in Zion en een park ranger vertelde ons vriendelijk waar we moesten zijn. Aangezien dit onze eerste ervaring was met een camper was het even wennen. Het is echt ideaal om je huis op wielen bij je te hebben. Je kunt namelijk je camper parkeren, bedden opmaken en gaan slapen. Dat deden wij ook snel want we waren moe maar voldaan van deze lange dag.

Mijn passie is reizen en ik deel graag de beste highlights en leukste bezienswaardigheden op de wereld met jullie op Globally Online. Lees mijn reisartikelen en laat je inspireren voor jouw volgende rondreis.

Toevoegen aan Whishlist

Voeg het reisartikel "Cruisen in een camper" toe aan je persoonlijke reisplan met onderstaande button.

Gerelateerd Artikelen

Pin It on Pinterest