Tot ziens Java, Hallo Lovina

Bezoek Lovina Beach en ontdek de volgende highlights: geniet van een Balinese massage op het strand, ga stappen in een van de reggae barretjes en bewonder de zonsondergang. Staat Lovina Beach ook op jouw #TravelWishlist? Voeg deze highlight dan toe aan je persoonlijke reisplan.

Bestemming: Bali | Indonesië

Reistype: Backpacken

Bezoek Lovina Beach en ontdek de volgende highlights: geniet van een Balinese massage op het strand, ga stappen in een van de reggae barretjes en bewonder de zonsondergang. Staat Lovina Beach ook op jouw #TravelWishlist? Voeg deze highlight dan toe aan je persoonlijke reisplan.

We krijgen van onze gids nog even de tijd om ons om te kleden voordat we naar de haven van Ketapang rijden voor de reis naar Lovina op Bali. We nemen afscheid van onze gids en chauffeur en om 11:00 vertrekt de boot naar Gilimanuk op Bali. De overtocht duurt ongeveer een uurtje en vanaf de boot zijn de prachtige stranden van Bali al te bewonderen. In de haven van Gilimanuk is nog weinig te zien van het tropische Bali.

Op weg naar Lovina Beach

We stappen in een taxi die ons van Gilimanuk naar Lovina brengt. Onze taxichauffeur spreekt geen Engels maar is super vriendelijk en zet de muziek een tikkeltje harder. Tijdens de rit blijft onze chauffeur kretek sigaretten uitdelen. Deze stinken enorm vanwege de kruidnagel die is toegevoegd als bestandsdeel van de sigaretten. Na ongeveer 2 uurtjes rijden, arriveren wij bij ons hotel in Lovina: Lovina Beach Hotel. De rest van de middag liggen we lekker aan de rand van het zwembad en genieten we van de mooie zonsondergang op het strand. We eten nog een heerlijk Balinees recept in Kakatua restaurant en genieten van een aantal cocktails met live muziek in een gezellige bar.

Relaxen op Bali in Lovina

Vandaag doen we weinig en beginnen we de dag aan het zwembad van ons hotel. We lunchen aan het strand en chillen daar nog even verder. Onze vriendin Gabi die ons al stalkt vanaf het moment dat we zijn aangekomen biedt ons samen met 4 vriendinnen een heerlijke massage aan. Een uur lang genieten van deze massage op het strand en zien langzaam de zon ondergaan. De avond gaan we natuurlijk weer uit eten en bezoeken een leuke reggae bar met live muziek. We worden regelmatig aangesproken door de locals met de vraag of we mee willen op een dolfijnen excursie. Wij slaan dit even af, maar horen wel verschillende verhalen over hoe ze omgaan met de dolfijnen. Wil je deze excursie wel doen, zoek dan van te voren goed uit wat de beste mogelijkheid is voor jou en de dieren.

Mijn passie is reizen en ik deel graag de beste highlights en leukste bezienswaardigheden op de wereld met jullie op Globally Online. Lees mijn reisartikelen en laat je inspireren voor jouw volgende rondreis.

Toevoegen aan Whishlist

Voeg het reisartikel "Tot ziens Java, Hallo Lovina" toe aan je persoonlijke reisplan met onderstaande button.

Gerelateerd Artikelen

Pin It on Pinterest